Jord & Anlæg

i Næstved, Haslev, Ringsted og omegn


Alt inden for jord og anlæg 

Hos Almotek har vi kompetencer inden for alt i jord- og anlægsarbejde.  Vi har været i branchen i mange år, og derfor har vi erfaringer med at løse et væld af forskellige opgaver i faget. Vi tilbyder vores arbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner bl.a. nær Næstved, Ringsted og Haslev, men kommer også gerne ud til resten af landet.

Vores medarbejdere har kompetencer til at løse store såvel som små jord- og anlægsopgaver, og vi har stor erfaring med bl.a.:

  • Gravning og retablering
  • Brolægning og asfaltering
  • Rørlægning
  • Jordvarmeanlæg
  • Regnvandsbassiner

Alle jord- og anlægsopgaver udføres i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Fokus på kvalitet og service

Vi anser os selv for at være en troværdig og kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed, der altid leverer et godt stykke håndværk, uanset hvilken type jord- eller anlægsopgave, vores kunder har brug for hjælp til.

Hvis et projekt kræver det, har vi desuden en lang række samarbejdspartnere, der kan være med til at udføre en samlet professionel løsning for dig.

Vi hos Almotek ved, at hvert projekt er unikt, og derfor tager vores arbejde altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Vi har en målsætning om til hver en tid at levere en effektiv og professionel service, så vi efterlader vores kunder glade og tilfredse med det endelige resultat.

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål til, hvad vi kan udføre inden for jord og anlæg, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 55 50 00 63.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit specifikke projekt og få et uforpligtende tilbud på en løsning tilpasset dig.